loopbaanreizen

reset jezelf OP Sardinië

JOUW LOOPBAANREIS OP HET PRACHTIGE SARDINIE

Lees meer

LOOPBAANREIS OP INSPIREREND SARDINIË, MET SAM PITZALIS

Tijdens deze corona-periode van gedwongen stilstand – óf juist van gierende drukte met video-vergaderen! – kom je wellicht hierachter: je wilt meer halen uit je werkleven, echt doen waarvoor je hier bent, en je talenten aanspreken! Herkenbaar?

Door de afstand tot je werk wil je niet meer terug naar je oude patronen. Je huidige situatie brengt je gewoon niet wat je ervan verwacht had? Niet langer wil je zó oud worden, met het risico van een burn-out, verveling of futloosheid, en/of er niet uitgehaald hebben wat je van je carrière verwacht.

ONTDEK JOUW VOLLEDIGE POTENTIEEL!

 

JOUW TALENTEN DIENEN VOOR JE TE WERKEN. 

Deze week gaan we door opstellingen verdieping aanbrengen in datgene wat jij te doen hebt. Dit alles om jouw carriere een goede boost te geven

Kom je unieke talenten onderkennen en… pas ze ook echt toe. Kom in een veilige omgeving, weg van de beslommeringen, 8 dagen de tijd voor jezelf nemen. Kom helemaal tot jezelf, steeds dieper bewust van jouw persoonlijke missie, talenten, leiderschapsstijl en welke blokkades je hebt. Dit om vol te leven. Leer je persoonlijk systemisch leiderschap onderkennen; dat betekent regie te nemen op jouw loopbaan. Dit betekent dat je alles meeneemt dat jou kan helpen uit al jouw systemen, voorouders, gezin van herkomst, organisatieverleden, etc. Alles wat je niet meer helpt. Dat laten we samen achter op Sardinië.

En dat niet enkel zomaar voor het bijzonder mooie. Want ja, het is verrassend veelzijdig groen en wijs. Zo mooi als ze in heel Italië zeggen! Hier ben je sowieso al eenvoudig wég van je gebruikelijke omgeving, je comfort zone. Maar dit krijg je er ook nog eens bij: we doen ook kennis en inzicht en inspiratie op door antieke ceremoniële plekken op Sardinië op te zoeken en… te ‘gebruiken’. Dit in alle rust, met een hoge mate van verwondering, verstilling, verdieping. De sfeer is eigenlijk niet te omschrijven, enkel te ervaren: onvergetelijk. De plekken zijn speciaal gekozen om het verhaal van onze week te ondersteunen, afgestemd op jouw talenten. Ze bieden een rijke symboliek die we gebruiken om een de sleutels voor groei op allerlei manieren vorm te geven.

BEKijk een videotour van vorige reizen van SAM

Ga mee op reis naar het prachtige Sardinie

Een kijkje in de geheimen van SARDINIË

Sardinie heeft bijzondere krachtplekken van eeuwenoude beschavingen. Niemand weet meer waarom ze precies gebouwd zijn, maar ze zijn prachtig en net zo bijzonder van architectuur als plekken van de maya’s.

Dit is een bijzondere trap galerij op Sardinie waar blokkades makkelijker losgelaten worden. Dit stap voor stap!

EXCLUSIEF AANBOD

KRIJG 30% KORTING OP JOUW TALENTEN PROFIEL

Wees niet langer de vis die de berg beklimt. Weet je profiel, je persoonlijkheid en pas je carrière daaraan aan! Vul het contactformulier in, geef aan dat je interesse hebt in de reis, en pak de 30% korting op jouw talenten scan.

Jouw gidsen

Ik, Martijn, verzorg deze bijzondere loopbaanreis op Sardinie samen met Sam Pitzalis. Officieel tour operator en gezellige inspirator in één. In Rotterdam geboren, met warm kloppend Sardisch hart. Ik kom al mijn hele leven (sinds 1965) op Sardinië, mijn roots en liefde zijn er diep. Helemaal sinds ik na een scheiding troost zocht bij mijn roots en die vond. Het is alsof het eiland me toejuicht, elke keer als ik kom, en juist mij haar verborgen schoonheid toont. En die geef ik persoonlijk graag door, al jaren. Met enthousiast ontdekkingsreizigersbloed ga ik op pad, en het toeval reist vaak prachtig aanvullend met me mee. Met ons.

Martijn Haan

Loopbaancoach en gids

Sam PITZALIS

Touroperater en gids

Waar wacht je op?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.