TRainingen/ LOOPBAAN REIZEN

Eenmalig loopbaangesprek

Eenmalig gesprek waarbij ik op basis van jouw hulpvraag je meer op weg kan brengen naar jouw droombaan en gedroomde carrière en wat je daarvoor hebt te doen en laten. Dit gesprek kan plaatsvinden bij jou thuis, in mijn veranda, of op unieke buitenplekken in mijn buurt, zoals er zijn: het prachtige strand van Egmond of bergen, de mooie bossen rond om heiloo, of de historische plekken in de buurt. Mijn ervaring met buitenplekken is zeer positief, omdat het je even uit de waan van alledag haalt. Deze unieke buitenplekken geven je vaak nog een extra boost!

Loopbaanreis Sardinie

Bijzondere loopbaanreis in Sardinië. In deze reis behandelen we jouw vraagstukken met het bezoeken van bijzondere hele oude structuren in Sardinie. Op een prachtige plek met heerlijk eten en drinken. Even weg van de dagelijkse beslommeringen.

Aantal deelnemer : 8

Datum: 13 april – 19 april 2022

De Loopbaanreis van je leven ism Bouke de Boer (NTI-NLP)

Loopbaanreis door de 10 systemische sleutels a.d.h.v. het boek Persoonlijk Systemisch Leiderschap. Met bijzondere werkvormen, verdieping per sleutel en in een mooie lokatie in Limmen, het prachtige NTI-NLP instituut. Na deze reis van 2×2 dagen heb je heel wat inzichten om op weg te gaan richting je droombaan! 

Aantal deelnemer : 20

Datums: 6 april t/m do 7 april 2022 en 20 april t/m 21 april (4 dagen)

Individuele loopbaanreis (offline of online)

Samen gaan we in 5 gesprekken op reis om jouw droom-loopbaan vorm te geven. Hoe ben je gekomen waar je nu bent? wat houdt je tegen? wat geeft je ‘wind in de rug’? Jouw vragen zijn belangrijk bij dit volledig op jouw vragen op maat gemaakt traject. 

BASIS OPLEIDING LOOPBAANOPSTELLINGEN

Loopbaanopstellingen zijn ontstaan vanuit dezelfde onderliggende filosofie als familieopstellingen. Met loopbaanopstellingen brengen we het onbewuste krachtenveld één op één, in een team en in relatie tot je (potentiële) werk in beeld.  We doen dit door een situatie op te stellen in de ruimte. Dit leer ik je in de basisopleiding vooral 1-1 en met tafelopstellingen en hulpmiddelen zoals vloerankers, blaadjes of tekeningen.

Exclusief aanbod

Krijg 30% korting op jouw Talenten Profiel

Wees niet langer de vis die de berg beklimt. Weet je profiel, je persoonlijkheid en pas je carrière daaraan aan!