Over mij

Ik ben Martijn Haan, 53 jaar, getrouwd, en heb 2 kinderen (19, 20). Ik heb mij gespecialiseerd in loopbaancoaching. Mijn stijl is vrij direct, ik kan scherp interviewen, en cliënten vinden mij in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist mijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt. Ik ben analytisch geschoold, intuitief getraind en uitstekend in staat het hier en nu vanuit verschillende perspectieven te belichten.

N

Specialisme Loopbaancoaching

N

intuitief, emphatisch, doortastend

Mijn leiderschap

In mijn werk als loopbaancoach, opsteller, flow coach en teamcoach vervul ik meerdere functies. In alles wat ik doe is de systemische werkelijkheid van groot belang en neem ik mijn leiderschap en regie. Ik begeleid teams en personen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling in korte of langere trajecten, waarbij hardnekkige, terugkerende patronen worden doorbroken en confrontaties met het verleden niet uit de weg worden gegaan.

Meerdere diepe intuïtieve gesprekken hebben mij doen inzien wat een krachtig instrument ik in handen heb om samen met jou schouder aan schouder de beweging van het energieveld te aanschouwen en hierin de stroming en weerstand te ervaren vanuit de verstoringen die jou tegenhouden in je ontwikkeling.

Mijn opleiding

Ik ben opgeleid als loopbaancoach, business coach, programmamanager, projectmanager, business regisseur, agile coach, LEAN consultant, team coach, holistisch masseur, hypnotiseur, lichaamswerker en spreek daardoor verschillende talen. Dit kan helpen om mijn werk scherp en duidelijk vorm te geven, te levelen met jouw werksituatie en dit vervolg te geven in jouw omgeving en specifieke situatie.

Opstellingen hebben mijn intuïtieve kracht enorm versterkt. Mijn opstellingen-opleidingen heb ik allereerst gedaan bij Boudewijn Lemstra in Groningen in 2011 en 2012. Door de jaaropleiding familie- en organisatieopstellingen van Hylke Bonnema en assistent- en leraarschap in de Academie heb ik mijn kennis en kunde verbreed  en verdiept van 2013 tot 2018 en na 2018 heb ik een eigen methode voor loopbaanopstellingen ontwikkeld. Ik heb mijzelf volledig gespecialiseerd in loopbaanopstellingen.

Mijn talent

Ik doe vanaf 2011 opstellingen en loopbaancoaching. Er is geen snellere methode om problemen met je werk naar boven te halen. Dit kan veel inzicht geven als je burn-out klachten hebt, of in een burn-out zit of hebt gezeten.

Een reactie van een Client ‘Bij alles wat Martijn doet neemt hij eerst even tijd om te ervaren of dit wel het goede is om te doen, blijft hij voelen en volgt de weg van de geleidelijkheid. Sommige inzichten hebben ook tijd nodig om in te dalen, alvorens een volgende stap te zetten.’ ‘De 10 sleutels van zijn boek Persoonlijk Systemisch Leiderschap zijn doordrenkt in zijn leven. Deze helpen hem continu een goede energiebalans te houden en geven hem veel geluk, wijsheid, nederigheid en respect voor zichzelf, zijn omgeving, zijn klanten en alles om hem heen.’