Verdieping

Wat kan jou (on)bewust helpen om jouw doelen te behalen en duidelijkheid te krijgen?

Als coach ben ik gespecialiseerd in verdiepende loopbaancoaching. Ik pas verschillende systemische methodes toe om zaken uit je onbewuste bewust te maken opdat ze als extra motor je helpen jouw doelen te bereiken.

Mijn unieke methode beschreven in mijn boek gaat dieper in op deze systemische methodes.

Ik ben erachter gekomen dat wij als mens veel meer onbewust aangestuurd worden door onze verlangens en blokkades, dan we ons realiseren. Jouw passies en behoeftes zijn verbonden met onbewuste verlangens en potentieel.

In de verdieping zoomen we dieper in op jouw doelen, waarom je die tot nu toe nog niet behaald hebt, wat je daarin tegenhoudt en welk potentieel je kan helpen om ze te versterken vanuit je (on)bewuste. Loopbaanopstellingen zijn daar een uniek middel in om meer duidelijkheid te krijgen over beperkende zaken en deze om te buigen naar bevrijdende oplossingen.

Na het uitvoeren van 100-en loopbaanopstellingen ben ik ervan overtuigd geraakt dat deze een bijzondere spiegel geven waardoor je kan leren kijken naar een voor jouw prachtige mogelijke toekomst. Die spiegel wil niet altijd 100% gelijk zijn aan wat jij op dit moment denkt, maar heeft al vele mensen tot prachtige en effectieve inzichten gebracht.

Meer weten? Bekijk mijn boek waarin de unieke methode verder is uitgeschreven, of neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.

    Intake (gratis)Eenmalig gesprekOnline pakket loopbaanOffline pakket loopbaanTalent testTalent test debriefingOrganisatieopstellingBoekbespreking