Individuele loopbaanreis

Loopbaancoaching traject

Laat je lanceren richting je droombaan!

Ik wil alles in het werk stellen om jouw je droombaan te laten bereiken. Ik wordt zo blij van de energie die ik ervaar als een coachee echt op weg is! 

Missie/visie/doel bepaling

Waar ligt je passie?Wat wil jij bereiken in je carrière?

Coaching

Hoe kunnen we samen ervoor zorgen dat je richting je droombaan beweegt?

Verdieping

Wat kan jou (on)bewust helpen om jouw doelen te behalen en hierover duidelijkheid te verkrijgen?

Afronding

Hoe kun jij echt eigenaarschap nemen over je loopbaanpad? Ik help je  in de actiemodus blijven  ter afronding van het traject.

Ondersteuning van jouw proces naar jouw droombaan

Heb jij het gevoel dat er iets moet gebeuren?

In een aantal gesprekken gaan we samen na wat jij wilt, wat jij kan, waar jij betekenis aan geeft, en waarop jij gewaardeerd wordt. Dit om jou in flow te laten komen en blijven! We gaan natuurlijk ook in op de redenen waarom jij nu niet in deze optimale flow bent. 

Waar bestaat het traject uit?

Wat voor persoon bij jij?

We gaan samen kijken wat voor soort persoon jij bent. Wat zijn je talenten, waar ben je goed in, en waar lek je energie op?

Wat zijn je dromen? Wat is je droombaan?

We gaan samen dromen. Wat wil jij nu echt? Wat wil je bereiken? Wanneer wil je dat bereiken? Welke betekenis geef je hieraan? Wat is je gedroomde carrière pad?

Wat houdt je tegen?

Wat houdt jou tegen om je doelen te bereiken? Waar zitten je blokkades? Zijn er patronen te ontdekken in je blokkades? Waarmee en wanneer saboteer je jezelf?

Wat zijn je hulpbronnen en potentieel?

Wat of wie kan je helpen jouw dromen te verwezenlijken? Wat of wie kan je helpen jouw energie te laten stromen? Welk potentieel heb je in je? Met welke grotere missie ben jij verbonden?

Wat is je loopbaanreis om je droombaan te bereiken, welk plan ligt hieronder?

De beantwoording van bovenstaande vragen zetten we om in een loopbaanreis-plan met mijlpalen die je wilt en kunt bereiken, talenten die je meer hebt te laten zien of verder te ontwikkelen, acties die je hiervoor hebt uit te voeren, mensen die je hebt te spreken en mogelijke functies waar je op kunt solliciteren of ondernemerschap die je hebt uit te bouwen.

Hoe weet ik dat dit traject bij mij past?

Mijn coaching gaat de diepte in. Door de oorzaak te achterhalen van je problemen, ontstaan er lange termijn oplossingen. Een symptoom bestrijden blijft energie kosten. Inzicht in waarom zaken je energie kosten geeft je de mogelijkheid die energie beter te gebruiken. En die hernieuwde energie kun je dan gebruiken om je droombaan te manifesteren!  

Ik laat je zien wie je bent.

Met gebruik van opstellingen gaan we dieper in op wie jij bent, en waar jij vandaan komt.

We gaan inzoomen op je huidige situatie

Hoe ben je in deze situatie gekomen? Wat heeft gemaakt dat je hier problemen in ondervindt? Hier kunnen we met opstellingen en andere coachingstechnieken verdiepen wat jouw huidige situatie is. We gaan hier dieper op in om lering uit te trekken.

We gaan inzoomen op jouw ideale werkcontext

In welke werkcontext komen jouw talenten het meest tot uitdrukking? In welke context heb jij het gevoel dat je het meest betekenis geeft? Wie is jouw ideale klant? Waar wordt jij blij van? Mijn verdiepende interviewtechnieken verbonden met opstellingen helpen je hierbij. 

We gaan het pad bespreken hoe jij van je huidige situatie op weg gaat naar jouw ideale baan

Wat is er nodig om stappen te maken richting jouw droombaan? Wat heb je te doen? En wat heb je juist te laten? Wie heb je hiervoor te spreken? We gaan samen een plan maken hoe jij komt van je huidige naar je gewenste situatie

Wie ben ik

k ben Martijn Haan, 53 jaar, getrouwd, en heb 2 kinderen (19, 20). Ik heb mij gespecialiseerd in loopbaancoaching. Mijn stijl is vrij direct, ik kan scherp interviewen, en cliënten vinden mij in het begin soms hoekig of confronterend. Tegelijkertijd is dit juist mijn kracht, die veel mensen wakker schudt en in beweging brengt. Ik ben analytisch geschoold, intuïtief getraind, doortastend en uitstekend in staat het hier en nu vanuit verschillende perspectieven te belichten.

Hoe werkt het?

We bellen ter kennismaking

 We bellen om te bezien of we een klik hebben. Mijn ervaring is dat mijn werkwijze bij veel mensen werkt. Maar het is aan jou of jij mij toelaat. In het kennismakingsgesprek kunnen we bespreken wat jij nodig hebt, en wat ik graag heb. Ik geloof in eerlijkheid, transparantie en verdieping. 

i

Kies een traject

Kies het traject wat bij je past. Of een individueel gesprek, en mogelijk later in jouw reis nogmaals een gesprek. Of een groter traject waarbij ik je om de paar weken begeleid bij de stappen die jij te zetten hebt richting je droombaan!

Behaal jouw doelen

De essentie is natuurlijk dat jij je doelen haalt. De gesprekken hebben tot doel om jou inzicht te verschaffen. Deze inzichten kun je direct toepassen in je werk en leven. Je hoeft hier niet mee te wachten tot je droomcarriere zich ontvouwt. In je huidige situatie kunnen de inzichten vaak al veel betekenen!  

Online coaching pakket

Pakket van 5 gesprekken waarin we samen gedegen afpellen wat je wilt, waarom je het wilt, wat je te doen hebt, welke blokkades je tegenkomt en hoe deze te transformeren. Einddoel online loopbaanreis plan om richting je droombaan te gaan!

€500

Meer details

In dit pakket bespreken we gezamenlijk welk pad je wilt bewandelen en bij welke stappen je daarin ondersteuning wenst. Die ondersteuning doen we met mijn unieke methode met verdieping waar wenselijk en nodig. Dit pakket leidt meestal tot diepe inzichten voor je werk en leven. 

Offline coaching pakket

Pakket van 5 gesprekken in fysieke setting waarbij we hetzelfde doen als het online coaching pakket, maar anders gebruik zullen maken met verdiepende methodes om je loopbaanreis plan te realiseren en inzichten hieruit (Kosten inclusief reis- en locatiekosten). Kom je naar mij en ben je akkoord met werken in de natuur krijg je € 100 korting. Zet dat dan even in het bericht.

€600

Meer details

In dit pakket bespreken we in een gepaste setting welke pad je wilt bewandelen. Mijn voorkeur is om dit in het natuur te doen, maar kan in elke setting. Ook bij jou thuis of op het werk als het wenselijk is. Verder is het pakket identiek aan het online pakket en ietsje duurder vanwege mogelijk reis- en lokatiekosten. Als je naar mij toekomt, en je akkoord bent om in de natuur te werken, krijg je € 100 korting op dit pakket. Dan is het dezelfde prijs als het online pakket.

Periodieke individuele gesprekken

Wil je liever op bepaalde momenten in je loopbaan een gesprek, dan kan dat natuurlijk ook. Je neemt dan geen pakket af maar bepaalt zelf wanneer je wilt spiegelen wat er gebeurt in je loopbaan. We nemen dan jouw situatie ‘onder de loep’, en bezien samen wat er nodig is om je carrière een uplift te geven.

€120

Meer details

In deze periodieke gesprekken pellen we op basis van jouw vragen jouw huidige situatie af. Hoe ben je in deze situatie terecht gekomen? Wat is je volgende stap? Hoe ga je daar komen? Met mijn unieke coachingsmethode kunnen we snel en effectief tot resultaten komen die jou op weg helpen richting je droombaan en gedroomde carrière.

Heb je nog vragen?