Coaching

Hoe kunnen we samen ervoor zorgen dat je richting dit doel beweegt?

Ik help jou zelf antwoorden te vinden. Mijn expertise en ervaring als coach zullen jouw inzicht en zelfkennis vergroten en jouw horizon verbreden. Ik maak bij voorkeur gebruik van de Talent Dynamics Persoonlijkheidstest. Dit omdat naar aanleiding van een korte vragenlijst snel inzicht gekregen kan worden in jouw talenten, jouw vaardigheden en je persoonlijkheid. De test is een goede bedding voor de coaching en verdere verdieping. Ik zeg altijd maar dat je een vis geen berg moet laten beklimmen, en een berggeit niet in een visvijver moet zetten.

Naast de test leidt het gesprek over de test vaak ook al tot inzichten die vanzelf op tafel komen. Beide kunnen goede impact hebben op het spiegelen en coachen.

Mijn coaching gaat ook ervan uit dat de hier-en-nu verbonden is met de daar-en-dan. Hoe je je bij mij gedraagt betekent vaak ook een indruk van hoe je je in je werk gedraagt. Dus naast het scherp krijgen van de vraag en het doel wat jij met coaching wilt bereiken kan ik je ook vertellen wat ik bij je opmerk tijdens de coaching.

Dit doe ik om je te helpen meer bewust te worden van je eigen handelingen en gedachtegangen. Hoe meer je je bewust wordt van je handelingen en gedachtegangen, hoe meer je zelf eigenaarschap kan nemen om te veranderen in de richting van jouw gestelde doelen.

Meer weten? Bekijk mijn boek waarin de unieke methode verder is uitgeschreven, of neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.

    Intake (gratis)Eenmalig gesprekOnline pakket loopbaanOffline pakket loopbaanTalent testTalent test debriefingOrganisatieopstellingBoekbespreking