Afronding

Hoe kun jij echt eigenaarschap nemen over je loopbaanpad? Ik help je met een plan in de actiemodus komen en blijven.

Echt eigenaarschap nemen betekent volledig uit de dramadriehoek stappen. Eigenaarschap heeft dader- en daadkracht nodig. Je hebt in de actiemodus te blijven om je loopbaan het vervolg te geven wat je wilt.

In het traject heb je inzicht gekregen in wat je wilt, wat je kan, waarop jij gewaardeerd wordt en wat jou betekenis geeft. De antwoorden op deze zaken brengen we samen in een plan van actie.

Wat heb jij te doen om echt in de actiemodus te stappen, en de acties ook goed te richten? Dat gaan we ter afronding van je loopbaantraject zorgvuldig afpellen.

Door kennis van de (on)bewuste zaken die je tegen houden, soms waarschijnlijk zelfs geblokkeerd hebben, en kennis van je potentieel van talenten en mogelijkheden ontstaat inzicht over de acties die bij gaan dragen aan je loopbaanpad.

Het plan wat we gezamenlijk maken is een eerste aanzet om de positieve energie van het traject zelfstandig een gevolg en vorm te geven. Natuurlijk ben ik bereid op gezette tijden met je terug- en vooruit te kijken, maar jij bent zelf eigenaar van je loopbaanpad en hebt zelf het stuur in handen!

Meer weten? Bekijk mijn boek waarin de unieke methode verder is uitgeschreven, of neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.

    Intake (gratis)Eenmalig gesprekOnline pakket loopbaanOffline pakket loopbaanTalent testTalent test debriefingOrganisatieopstellingBoekbespreking