Advisering ism je talent

Welke talenten heb jij die goed samengaan met wat jij wilt bereiken in je carriere en hoe zet je die in?

In mijn coaching maak ik bij voorkeur gebruik van de Talent Dynamics persoonlijkheidstest. Als je zelf al een test hebt over je persoonlijkheid zoals: MBTI, Management Drives, Insights of een andere voor jouw waardevolle test, gebruiken we die als basis.

Het gaat erom dat jij inzicht krijgt in jouw talenten, en deze talenten zo goed als mogelijk is leert inzetten in je werk. Ik heb vaak ervaren in mijn coaching dat iemand heel veel talenten heeft, maar deze onvoldoende inzet in het werk. Dit om allerlei verschillende moverende redenen. Maar als je jouw talenten onvoldoende kunt inzetten in je werk, dan lek je energie. Dan ben je niet 100% gefocust op wat je kan, waar je goed in bent, waarop je gewaardeerd wordt en wat jou betekenis geeft.

Ik heb ervaren dat toepassing van je talenten in je werk enorm belangrijk is. Dit voor je zelfvertrouwen, je energie huishouding, je plek in je organisatie en je omgeving. Dit is voor iedereen anders, en wordt ook door iedereen op een andere manier ervaren. In mijn advisering zal talentgericht werken een belangrijk onderdeel zijn van jouw coaching. Natuurlijk bespreken we samen in hoeverre dit toepasbaar is voor jouw vraag en jouw doelen.

Meer weten? Bekijk mijn boek waarin de unieke methode verder is uitgeschreven, of neem contact met mij op voor een vrijblijvend intake gesprek.

    Intake (gratis)Eenmalig gesprekOnline pakket loopbaanOffline pakket loopbaanTalent testTalent test debriefingOrganisatieopstellingBoekbespreking